2021-10-18 08:10:54• hírek • Szatmár.ro

Hétfőtől fogadják a kérelmeket

Fotók: DAS
Fotók: DAS

Mindazok, akik az idei szezonban – 2021. november 1. és 2020 március 31. - igényelni szeretnék a fűtéstámogatást, hétfőtől csütörtökig 8:30 és 13:30 között adhatják le az erre vonatkozó kérelmet - tájékoztat weboldalán a Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság (DAS).

Október 18-án, azaz hétfőn elkezdődött a fűtéstámogatásra vonatkozó kérelmek és a saját felelősségre kitöltött nyilatkozatok leadása. Az idei évtől változott az eddigi maximális jövedelemhatár, a küszöbérték családok esetén személyenként 1.386 lej, egyedülálló személyek esetében pedig 2.053 lej. A lakásfűtésre földgázt, villamos energiát, illetve tűzifát, szenet vagy fűtőolajat használó fogyasztók igényelhetnek támogatást.


A novemberi hónapra vonatkozó dokumentumokat október 18. és 30. között lehet benyújtani a Szociális Igazgatóság Ilisesti utca 4. szám alatt található székhelyén.


A támogatásban részesülő pályázók bármilyen, a család összetételében vagy a havi jövedelem esetében történő változás esetében kötelesek arról 5 napon belül értesíteni az igazgatóságot. Bővebb információk a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal (www.primariasm.ro) vagy a Szociális Igazgatóság (www.dassatumare.ro) honlapjain.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: